Dvaaosmdesátiletá Willie Murphy žije v New Yorku, jinak v poklidné čtvrti Rochester. Minulý čtvrtek se k ní pozdě večer začal dobývat hromotluk, zloděj. Myslel si, že stařenka Willi bude snadná kořist, jenže se šeredně spletl. O pár minut později byl rád, že pro něj přijela záchranka.  

Zdroj: Instagram /miamiboy561

Willie se ten večer chystala jít spát, když jí někdo začal bušit na dveře. Muž za dveřmi jí prosil, ať zavolá záchranku, protože mu je špatně. Babička zavolala na tísňovou linku, ale byla prozíravá. Muže do bytu pustit nechtěla.

Tomu se to samozřejmě nelíbilo, měl totiž jasný cíl, byl to zloděj a chtěl drobnou stařenku okrást. Začal Willie nadávat a dveře vyrazil. Netušil ale, že se právě vloupal ke kulturistce, která ve svém věku chodí stále posilovat. Navíc v mrtvém tahu uzvedne přes 100 kilo.

Po tmě stařenka popadla stolek a překvapeného zloděje, podle svých slov, začala zpracovávat. Když o muže stůl rozbila, vzala jeho kovovou novu a lupiče dál mydlila…hlava, nehlava. Ten pod takovým náporem klesl. Stařenka na nic nečekala a běžela do koupelny pro šampon. Když se muž začal ze země těžce sbírat, nastříkala mu ho přímo do obličeje a navíc popadla smeták. Zloděj v té chvíli pravděpodobně pochopil, že tudy cesta nevede a chtěl se odplazit ven z domu. Willie si to ovšem nenechala líbit a chtěla mu pomoct. Jenže byl moc těžký a tak mu alespoň smetákem uštědřila další pár ran.

View this post on Instagram

Monday motivation #williemurphy #rocstrong

A post shared by 1039 WDKX (@wdkx) on

Zdroj: Instragm / wdkx

Mezitím přijeli policisté i záchranáři, kteří čekali okradenou stařenku v šoku. Čekal je ovšem pohled na dobitého zloděje, který na ně s vděčností koukal. Téměř bezvládného muže tak dopravili do sanitky. „Docela jsem se na něm vyřádila a myslím, že byl opravdu, když ho odváděli k sanitce. Prostě si vybral špatný dům,“ řekla důchodkyně kulturistka. Za svůj výkon jí gratulovali nejen policisté, ale i členové centra, kam chodí posilovat. Willie Murphy proto doufá, že se stane inspirací pro ostatní lidi. Jakéhokoliv věku. 

Úvodní foto: Instagram/newsinthe50s

Předchozí článekZuzka bojuje proti městské ignoraci. A bojuje vlastníma rukama.
Další článekNa Seči konečně funguje nová stanice záchranky. Může zachránit více životů.

Komentáře

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno